Voorjaarsexcursie naar de Beekse Bergen

woensdag 10 april 2013

Op woensdag 10 april 2013 organiseren wij de voorjaarsexcursie 2013 naar het Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit lijkt op het reizen van Kenia naar Tanzania en van zebra, via leeuw naar olifant. Hier komt men allerlei wilde dieren tegen in hun natuurlijke omgeving.

Inleiding

Op woensdag 10 april 2013 organiseren wij de voorjaarsexcursie 2013 naar het Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit lijkt op het reizen van Kenia naar Tanzania en van zebra, via leeuw naar olifant. Hier komt men allerlei wilde dieren tegen in hun natuurlijke omgeving.

Men zou als men wil op 4 verschillende manieren (opties) op safari kunnen gaan. Met de safaribus incl. ranger (dit doen wij), wandelend, met de boot of met eigen auto (dit is een optie voor u in de middag op eigen gelegenheid).

Parkeren

U kunt parkeren op het parkeerterrein tegenover het Event Center.

Het parkeren is hier gratis. Wij zullen het parkeerterrein met BAM vlaggen aangeven.

Het adres is: Beekse Bergen 1  te 5081 NJ  Hilvarenbeek

De route naar de Beekse Bergen wordt al op de ANWB borden op de snelweg aangegeven, volg niet uw navigatiesysteem dan komt u bij de uitgang terecht.

Op weg naar het safaripark ligt aan de linkerkant het Event Center, hier wordt u verwacht. Hier tegenover aan de rechterkant van de weg is een gratis parkeerterrein.

Komt u bij de ingang van het park uit, dan bent u te ver gereden. Ga niet door de slagbomen, want dan bent u € 6,-- kwijt voor parkeren.

Het programma voor deze dag is als volgt:

09.30 – 10.30 uur Ontvangst in het Event Center Beekse Bergen met koffie en een zebraatje
10.30 – 10.45 uur Opstappen in de safaribussen
11.00 – 12.30 uur Rondrit per safaribus door het safaripark
12.30 – 13.30 uur Lunch
13.30 – 17.00 uur Op eigen gelegenheid kunt u het park verder bezoeken

Dit kunt u doen volgens één van de volgende manieren:

U rijdt met de auto naar de ingang van het safaripark. U parkeert daar uw auto en gaat verder het park in om een of meerdere safari’s te doen zoals hierboven reeds omschreven of u rijdt door naar de ingang van het park en doet nog een keer de safari, maar dan wel met eigen auto en voor uw eigen risico.

Bij de roofvogelshow kunt u desgewenst parkeren om de show bij te wonen. Om 15.00 uur is de roofvogelshow aan het andere eind van het park. Hier kunt u naar toe, wandelend, met de boot of nogmaals met de safaribus of u kunt daar uw autosafari onderbreken.

Om 17.00 uur sluit het park.

De parkeerkosten zijn € 6,--, uitrijmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Lunch

De lunch bestaat uit harde en zachte broodjes van verschillende broodsoorten en verschillende soorten vleeswaren, kaas en zoet beleg, becel of roomboter, koffie/thee of melk.

Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Eigen bijdrage en deelnameformulier

De eigen bijdrage voor dit excursieprogramma bedraagt € 35,-- per persoon incl. lunch.

Door volledige invulling en ondertekening van het bijgevoegde aanmeldingsformulier met machtiging, machtigt u de penningmeester het verschuldigde bedrag te incasseren. Het bedrag wordt enkele dagen voor 10 april 2013 van uw rekening afgeschreven.

De inzending van het deelnameformulier is uw inschrijving.

Het maximum aantal deelnemers is 340 personen. Partners kunnen uiteraard ook deelnemen. Voor het eerst sinds enige tijd zijn introducés ook toegestaan. Introducés die deelnemers om medische redenen begeleiden kunnen de kosten van deelname verhalen op het solidariteitsfonds. U kunt dit aangeven op het aanmeldingsformulier. De kosten voor partners en ‘andere’ introducés zijn voor eigen rekening.

U ontvangt geen bevestiging van deelname.

Alleen als u boven het aantal van 340 komt, dan krijgt u van ons bericht. Bij het behalen van het maximum aantal deelnemers hebben leden en vaste partners van leden voorrang.

Het aanmeldingsformulier moet uiterlijk woensdag 27 maart 2013 in ons bezit zijn.

Dieetwensen

U kunt op het deelnameformulier aangeven of u dieetwensen heeft. Wij geven dit door aan het restaurant. U moet zelf de bediening hierop attenderen.

Onverhoopt afzeggen

Indien u hebt ingeschreven en onverhoopt verhinderd bent om mee te gaan, meldt u dit dan direct aan:

Cock van der Pot,  tel.: 06 511 03 357 of aan:

Wim Beukers, tel.: 0348 474 570 of 06 142 12 429 of e-mail: wimbeukers70@gmail.com

Indien de afzegging plaats vindt na 8 april 2013 zijn we helaas genoodzaakt het inschrijfgeld te innen.

Op de dag zelf zijn we bereikbaar op de volgende nummers:

Cock van der Pot,  tel.: 06 511 03 357

Wim Beukers, tel.: 06 142 12 429

Wij verwachten dat wij er weer in geslaagd zijn een interessant en gezellig programma samen te stellen. Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, moet dit een leuke dag worden.

Namens de Activiteitencommissie,

Cock van der Pot en Wim Beukers